Älvkullen - Flygvy

Brf Tee nr 4

Härligt läge precis vid Västerås Golfklubb

Med fritt och naturnära läge uppförs nu ett helt nytt radhusområde på Älvkullen. Precis som föreningens namn ”Tee nr 4” vittnar om är bostäderna placerade precis intill Västerås Golfklubbs fjärde tee vilket skapar natursköna omgivningar för hälsa och aktivitet. Bostadsrättsradhusen har en genomtänkt yta på ca 119 kvm som är fördelade på 2 våningsplan.

Samtliga bostäder har liggande träpanel och sadeltak. Radhusen har genomgående golv av 3-stavsparkett samt målade väggar. Duschrum på entréplan och badrum på andra våningen med helkaklade väggar och klinkergolv samt separat tvättstuga på entréplanet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På det övre planet finns det 4 sovrum och utanför entrédörren får du plats med två bilar, varav en under tak.

Här bor du med en genomtänkt placering vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Därutöver har man en altan, gräsmatta och en kringliggande häck mot grannen vilket ger en känsla av ett eget ägande med vacker omgivning. I närheten finns förskola, skola, kommunikation, Västerås GK och Erikslunds shoppingcenter samt att Västerås city med dess fulla utbud av nöje och restauranger aldrig är långt bort.